AVDR Webinars 2019

Voor het achtste jaar op rij bieden wij het webinar-abonnement aan. Het abonnement voor 2019 omvat een breed scala aan webinars voor u en uw kantoor. Met het abonnement haalt u op een zeer efficiënte wijze uw jaarlijks benodigde PO-punten zonder reistijd en reiskosten. Geen gemiste kansen bij de Academie. U kunt de webinars van uw abonnement on demand terugkijken op elk moment van de dag en op de locatie die u zelf bepaalt.

Wat houdt het abonnement Webinars 2019 in?

  • Volledig vrije keuze uit meer dan 300 webinars.
  • Per 1 uur ontvangt u 1 PO-punt.
  • De colleges worden door ervaren sprekers verzorgd.
  • Webinars kunnen gevolgd worden op een computer, iPad en andere tablets.
  • Elektronische beschikbaarheid van uw certificaat, deze wordt automatisch aangemaakt daags na dato en is uit te printen.
  • Naast de live mogelijkheid kunt u een webinar ook “on demand” op elk moment van de dag volgen met behoud van de PO-punten t/m 31 december 2019.
  • U kunt de uitzending zo vaak u maar wenst bekijken.
  • Alle AvdR webinars worden opgenomen in onze professionele studio.
  • Elk live webinar alsook het “on demand” college is voorzien van cursusmateriaal dat door de sprekers aangeleverd is. Ook al volgt u een college niet, het materiaal blijft voor u digitaal beschikbaar.

 Let op: Heeft uw kantoor een kantoorabonnement afgesloten negeert u dan bij het aanmelden voor het abonnement onderstaande bedragen.

Wat anderen zeggen

mr. A. Bierenbroodspot, advocaat Advocatenkantoor Bierenbroodspot

Doen die online webinars !!!

mr. P.J.M. van der Heuvel, Reijnders Advocaten

Any time, any place, erg handig!

mr. R. Peters, jurist Univé Rechtshulp

Ik vind webinars net zo leuk als Netflix, nee, nog veel leuker........

mr. J. van Riet, Van Riet advocaten

De AVDR heeft de Webinars in 2017 technisch zodanig verbeterd dat het nu een genoegen is om er gebruik van te maken. Je kunt een Webinar volgen op PC/Mac, maar ook op iPad en iPhone. Een “on demand” Webinar kun je beluisteren wanneer het je uitkomt, bijvoorbeeld op je iPhone al hardlopend, of in de file, terwijl je nadien dankzij de voortreffelijke bedieningsmogelijkheden verder kunt luisteren op je PC of je iPad. Is een deel van de cursus je ontgaan, dan kun je dat deel eenvoudig nogmaals beluisteren. Het studiemateriaal is uitstekend, en is tijdig beschikbaar zodat goed voorbereid deelgenomen kan worden. Een ideale manier om aan je opleidingseisen te werken, waarbij het rendement erg hoog is omdat je geen reistijd verliest. Een absolute aanrader!

mr. A.T. Slofstr, Schuurmans Advocaten en Adviseurs voor Ondernemers

Online bijblijven

mr. M.A.D. Bol, advocaat BvV Bol & Van Voskuilen

Helemaal van deze tijd!

Mr. H. Zondag, advocaat McDeere advocaten Rotterdam

Sinds 2015 ben ik geabonneerd op de webinars van de Academie voor de Rechtspraktijk. Ik concentreer mij daarbij op de rechtsgebieden waarin ik ben gespecialiseerd: arbeidsrecht, ondernemingsrecht en privacy.
In mijn drukke praktijk vormen de webinars van AvdR beslist een uitkomst bij het behalen van de benodigde PO-punten: los van de besparing van reistijd ben ik volledig vrij te bepalen wanneer en waar ik de colleges volg.
Ook inhoudelijk ben ik zeer tevreden met de AvdR-webinars, wat betreft zowel het niveau van de leerstof als de deskundigheid van de docenten.
Ik kan een webinar-abonnement van de Academie voor de Rechtspraktijk van harte aanbevelen!

Kosten
EURO 1000,-- incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Bijkomende kosten
Elke extra kantoorgenoot betaalt EURO 750, -- excl. btw. Wilt u voor het gehele kantoor een abonnement afsluiten neemt u dan contact op met ons, 030-3031070

2019

2018

website by Primosite