5

Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

Het aanbestedingsrecht blijft volop in ontwikkeling, met name via de jurisprudentie. Ook in het afgelopen jaar is er weer veel interessante jurisprudentie verschenen. Daarnaast is de Gids Proportionaliteit herzien. In deze cursus worden deze actuele ontwikkelingen besproken. Na deze cursus bent u weer helemaal up-to-date.

Aan de hand van diverse onderwerpen bespreekt mr. Fimerius de relevante Europese en nationale jurisprudentie van het afgelopen jaar. Daarbij komen ook belangrijke adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts aan bod. De volgende onderwerpen worden in ieder geval besproken: toepassingsbereik aanbestedingsrecht, inbesteding, publiek-publieke samenwerking, uitsluitingsgronden, eisen in aanbestedingsdocumenten, rechtsbescherming. Ook wordt de herziening van de Gids Proportionaliteit per 1 juli 2020 besproken.

NEW: AVDR VERSUS HET RECHTSGEBIEDENREGISTER

Sinds kort heeft u zich geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de NOvA. Dit betekent voor sommige advocaten een forse investering in opleidingskosten en verlies aan declarabele uren. Wij hebben voor u het volgende ontwikkeld:
Al onze klassikale colleges op kasteel Waardenburg zullen kosteloos met webinars worden aangevuld tot 5 PO of 10 PO! DUS GEEN EXTRA KOSTEN. Cursussen met 5 PO punten kosten bij de AVDR Euro 250,-- en cursussen met 10 PO punten kosten Euro 350,--

U kunt kiezen uit één van 3 webinars om uw 5 PO te complementeren:
Verzoekschriftprocedures, beginselen belanghebbendenbegrip (1 PO)
Bewijsrecht – stelplicht rechtsfeiten bewijslastverdeling (1 PO)
Hoger beroep (1 PO)

U dient zich voor 1 van deze webinars apart in te schrijven. Klik op de hyperlink. Schrijf u in en vul onder het kopje kortingscode de volgende code in: ORDE5 (niet vergeten anders ontvangt u een factuur).

Doelgroep

Advocaten

Spreker

mr. G. Fimerius

mr. G. Fimerius

advocaat Maasdam Broers Fischer advocaten

Onderwerpen

  • Relevante Europese en nationale jurisprudentie van het afgelopen jaar
  • Belangrijke adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts
  • Toepassingsbereik aanbestedingsrecht, inbesteding, publiek-publieke samenwerking, uitsluitingsgronden, eisen in aanbestedingsdocumenten, rechtsbescherming
  • De herziening van de Gids Proportionaliteit per 1 juli 2020 j.l.

Datum

dinsdag22december2020
1300
-
1715
Kasteel Waardenburg
PE punten
5
Kosten
EURO 250,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Verdieping en actualiteiten

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

website by Primosite