6

Actualiteiten Arbeidsrecht

De cursus is volgeboekt. U kunt zich niet meer aanmelden

Prof. mr. G.C. Boot, hoogleraar Arbeidsrecht Universiteit Leiden, raadsheer Hof Amsterdam zal tijdens dit college Actualiteiten Arbeidsrecht het volgende behandelen.

Het arbeidsrecht blijft voortdurend in beweging. De Wwz roept nog allerlei vragen op, waarvan er thans enkele door de Hoge Raad beantwoord zijn, maar waar nog vele antwoorden moeten volgen. Die komen tijdens de cursus uiteraard aan de orde. Verder zijn wetswijzigingen te verwachten, als gevolg van het Regeerakkoord. Bij de consequenties daarvan zal worden stilgestaan. Tenslotte zal de voor de praktijk belangrijkste jurisprudentie van de feiten rechters (kantonrechters en gerechtshoven) worden besproken, op het gebied van het ontslagrecht, doorbetaling bij ziekte, concurrentiebeding en driehoeksverhoudingen zoals payrolling.

Onze oud-deelnemers (alumni) aan traditionele cursussen en webinars ontvangen een speciale korting op deze cursus van € 50,00 Noteer bij uw aanmelding onder het kopje kortingscode het volgende: ALU2018

De speciale prijs voor onze alumni is: € 400,00. Voor dit bedrag krijgt u maar liefst 6 PO punten!

Een gelimiteerd aantal van 26 personen kunnen deelnemen aan deze unieke college.

Indien u geen oud-deelnemer bent van de AvdR dan bent u ook van harte welkom bij dit college. De kosten zijn dan € 450,00 Na uw eerste aanmelding bent u uiteraard ook direct alumnus.

Doelgroep

Advocaten
(bedrijfs)juristen
Rechtsbijstandjuristen

Spreker

prof. mr. G.C. Boot

prof. mr. G.C. Boot

hoogleraar Arbeidsrecht Universiteit Leiden, raadsheer Hof Amsterdam

PE punten
6
Aantal dagen
1
Kosten
EURO 450,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Actualiteiten
Maximum aantal deelnemers:
26

website by Primosite