10

Actualiteiten Strafrecht

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

Mr. Nico Jörg (voormalig raadsheer Hoge raad) brengt u in één dag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het strafrecht, inclusief handige tips. De meest recente jurisprudentie zal besproken worden

Het Nederlandse strafrecht is sterk in beweging. De Hoge Raad dwingt de feitenrechter tot betere en scherpere motiveringen dan tot voor kort het geval was. In het materiële strafrecht zijn de laatste jaren ter zake voorwaardelijk opzet, voorbedachte raad, roekeloosheid, deelnemingsvormen,  feitelijk leidinggeven en de onderkant van de culpa verstrekkende arresten op gewezen die er op neerkomen dat er meer motivering om tot een veroordeling te komen wordt gevergd om tot een sluitende bewezenverklaring te komen. De meest recente jurisprudentie en actualiteiten zullen worden besproken tijdens dit college.

NEW:
AVDR versus het RECHSGEBIEDENREGISTER

Sinds kort heeft u zich geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de NOvA. Dit betekent voor sommige advocaten een forse investering in opleidingskosten en verlies aan declarabele uren. Wij hebben voor u het volgende ontwikkeld:
Al onze klassikale colleges op kasteel Waardenburg zullen kosteloos met webinars worden aangevuld tot 5 PO of 10 PO! DUS GEEN EXTRA KOSTEN. Cursussen met 5 PO punten kost bij de AVDR Euro 250,-- en cursussen met 10 PO punten kost Euro 350,--

U kunt kiezen uit 3 pakketten (webinars) om uw 10 PO punten te completeren.

  1. Online cursus: Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) (4 PO)
  2. Online cursus: Actualiteiten Strafrecht (4 PO)
  3. Online cursus: Bewijsrecht (4 PO)

U dient zich voor één van deze pakketten apart in te schrijven. Klik op de hyperlink. Schrijf u in en vul onder het kopje kortingscode de volgende code in:

ORDE10 (niet vergeten anders ontvangt u een factuur)

Doelgroep

Advocaten

Spreker

mr. N. Jörg

mr. N. Jörg

voormalig raadsheer Hoge Raad

Onderwerpen

  • Belangrijke jurisprudentie
  • Nieuwe wet- en regelgeving 
  • Praktijkgerichte ontwikkelingen

Datum

woensdag09september2020
1000
-
1715
Kasteel Waardenburg
PE punten
10
Kosten
EURO 350,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Verdieping en Actualiteiten
Maximum aantal deelnemers:
24

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

website by Primosite