1

De Bouwovereenkomst II

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

Mr. T.M. Huisman, advocaat, Loyens & Loeff N.V. zal tijdens dit webinar met u onderstaande bespreken.

De overeenkomst met de aannemer staat niet op zich bij een bouwproject. Daar gaan overeenkomsten met de architect en andere adviseurs aan vooraf en er volgen overeenkomsten met onderaannemers en leveranciers op. Maar daar blijft het meestal niet bij.

Wat te denken van de grondovereenkomst met de gemeente, de samenwerkingsovereenkomst met toekomstige huurders, de turnkey overeenkomst met de belegger en de kredietovereenkomst en meerpartijenovereenkomst met de financier? Al die contracten behelzen afspraken over de bouw, in die zin bouwovereenkomsten.

Deel II van het webinar “De Bouwovereenkomst” zoomt in op de ‘bankability’ van de aannemingsovereenkomst. Welke wensen heeft de financier van de ontwikkelaar die relevant zijn voor de relatie met de aannemer? Of de belegger die al afneemt voor start bouw en de koopprijs in termijnen betaalt, en de wensen van zijn financier? Het is van belang om de aannemingsovereenkomst zodanig te structureren dat het bouwproject op eenvoudige wijze financierbaar is.

Datum
11 maart 2020
PE punten
1
Kosten
EURO 65,-- incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

website by Primosite