12

Effectief coachen en aansturen in de juridische praktijk (tevens patroonscursus voor de advocatuur)

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

Coaching: investeren in jezelf én in anderen!

De training Effectief coachen en aansturen in de juridische praktijk is bedoeld voor juristen die zich willen bekwamen in coachvaardigheden op de werkvloer. U leert op een andere wijze in gesprek te gaan met uw medewerkers, collega’s en klanten en leert hoe u mensen in beweging kan zetten. Zo vergroot u uw effectiviteit, creëert u plezier in de samenwerking en haalt u het beste uit uzelf en de ander naar boven. De training geeft uw persoonlijk leiderschap en eigen ontwikkeling een flinke boost en mocht u ooit overwegen om u verder te bekwamen in het vak van coach, dan hebt u met deze tweedaagse al een stevige basis gelegd.

Hoe kunt u meer rendement uit uw begeleiding halen? Hoe gaat u om met de zelfbewuste generatie Y? Het antwoord: word een goede coach! Coaching is de moderne manier van leren en past in deze tijd van zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft de nieuwe generatie professionals ook een duidelijke behoefte aan professionele aandacht en begeleiding.

Voordelen van deze training:

  • De begeleiding van personeel zal u minder energie en tijd kosten.
  • De zelfstandigheid van uw personeel zal toenemen en u krijgt een betere relatie met generatie y.
  • De hulpmiddelen die worden aangereikt zijn breed toepasbaar en bijvoorbeeld ook in klantrelaties, collegiale consultatie of trusted advisory functioneel.
  • De training is een goede basis voor het vak van coach.
  • De specifieke, op de jurist toegesneden, know how bij deze training is als naslagwerk gedurende meerdere jaren zeer bruikbaar.

Doelgroep

Advocaten, (kandidaat-) notarissen, overheidsjuristen, bedrijfsjuristen, rechters en andere juristen in een rol als opleider, praktijkbegeleider, coach, mentor, patroon of leidinggevende of vergelijkbare professionals in een dergelijke rol.

Spreker

mr. R.P.Y. Honig

mr. R.P.Y. Honig

directeur Honig Coaching B.V.

Onderwerpen

Programma in voorbereiding.

Data

donderdag06juni2019
0930
-
1730
Kasteel Waardenburg
donderdag27juni2019
0930
-
1730
Kasteel Waardenburg
PE punten
12
Bijkomende kosten
895,00
Niveau
Verdieping
Maximum aantal deelnemers:
15

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

website by Primosite