4

Internationaal contracteren VS en UK

Mr. C.E. Drion (advocaat Jones Day) neemt u mee in de wereld van het Internationaal contracteren. Wie contracteert in de internationale arena ontmoet direct de Anglo-Amerikaanse invloeden op contractteksten en op de wijze van omgaan met contracten. Niet zelden leidt dat tot misverstanden en half begrepen keuzes.
 
Wie effectief en zorgvuldig wil opereren, dient voldoende weten van het Anglo-Amerikaanse contractenrecht en dat wordt in de cursus aan u op puntige en praktische wijze uit de doeken gedaan. Hoe u dient om te gaan met Anglo-Amerikaanse contractteksten wanneer daar Nederlands recht op van toepassing is, betreft een vraag van uitleg. Er wordt stil gestaan bij de uitleg van jurisprudentie van de Hoge Raad van de afgelopen decennia tot op de dag van de cursus. Tot slot krijgt u diverse praktische tips over het opstellen van (internationale) contracten en standaardclausules en het managen van contracten.

Doelgroep

Advocaten
(Bedrijfs-)juristen
Rechtbijstandsjuristen

Spreker

mr. C.E. Drion

mr. C.E. Drion

advocaat Jones Day

Onderwerpen

  • het Anglo-Amerikaanse contractenrecht
  • uitleg jurisprudentie van de Hoge Raad van de afgelopen decennia
  • praktische tips over het opstellen van (internationale) contracten en standaardclausules en het managen van contracten
PE punten
4
Aantal dagen
1
Kosten
EURO 250,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Verdieping en specialisatie
Maximum aantal deelnemers:
25

website by Primosite