4

Internationaal contracteren VS en UK

Mr. C.E. Drion (advocaat Jones Day) neemt u mee in de wereld van het Internationaal Contracteren. Wie contracteert in de internationale arena ontmoet direct de Anglo-Amerikaanse invloeden op contractteksten en op de wijze van omgaan met contracten. Niet zelden leidt dat tot misverstanden en half begrepen keuzes.
 
Wie effectief en zorgvuldig wil opereren, moet voldoende weten van het Anglo-Amerikaanse contractenrecht en dat wordt u op puntige en praktische wijze uit de doeken gedaan. Hoe vervolgens om moet worden gegaan met Anglo-Amerikaanse contractteksten wanneer daar Nederlands recht op van toepassing is, betreft een vraag van uitleg.
 
Er wordt stil gestaan bij de grote lijnen van de uitlegjurisprudentie van de Hoge Raad van de afgelopen decennia tot op de dag van de cursus.
Tot slot krijgt u diverse praktische tips over het opstellen van (internationale) contracten en standaardclausules en het managen van contracten. Alle vragen en opmerkingen worden verwelkomd.
 
De cursus heeft de afgelopen jaren met veel succes plaatsgevonden. In april 2018 is de docent met een 9,2 gemiddeld beoordeeld.

 

Doelgroep

Advocaten
(Bedrijfs-)juristen
Rechtbijstandsjuristen

Spreker

mr. C.E. Drion

mr. C.E. Drion

advocaat Jones Day

Onderwerpen

  • het Anglo-Amerikaanse contractenrecht
  • uitlegjurisprudentie van de Hoge Raad van de afgelopen decennia
  • praktische tips over het opstellen van (internationale) contracten en standaardclausules en het managen van contracten
PE punten
4
Aantal dagen
1
Kosten
EURO 250,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Verdieping en specialisatie
Maximum aantal deelnemers:
25

website by Primosite