4

Internationaal contracteren VS en UK

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten
Mr. C.E. Drion (advocaat Jones Day) neemt u mee in de wereld van het Internationaal Contracteren. Wie contracteert in de internationale arena ontmoet direct de Anglo-Amerikaanse invloeden op contractteksten en op de wijze van omgaan met contracten. Niet zelden leidt dat tot misverstanden en half begrepen keuzes.
 
Wie effectief en zorgvuldig wil opereren, moet voldoende weten van het Anglo-Amerikaanse contractenrecht en dat wordt u op puntige en praktische wijze uit de doeken gedaan. Hoe vervolgens om moet worden gegaan met Anglo-Amerikaanse contractteksten wanneer daar Nederlands recht op van toepassing is, betreft een vraag van uitleg.

Er wordt stil gestaan bij de grote lijnen van de uitlegjurisprudentie van de Hoge Raad van de afgelopen decennia tot op de dag van de cursus.
Tot slot krijgt u diverse praktische tips over het opstellen van (internationale) contracten en standaardclausules en het managen van contracten. Alle vragen en opmerkingen worden verwelkomd.

ONDERWERPEN

  • het Anglo-Amerikaanse contractenrecht
  • uitlegjurisprudentie van de Hoge Raad van de afgelopen decennia
  • praktische tips over het opstellen van (internationale) contracten en standaardclausules en het managen van contracten
De cursus heeft de afgelopen jaren met veel succes plaatsgevonden. Gemiddelde score: 9,2!

NEW: AVDR VERSUS HET RECHTSGEBIEDENREGISTER

Sinds kort heeft u zich geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de NOvA. Dit betekent voor sommige advocaten een forse investering in opleidingskosten en verlies aan declarabele uren. Wij hebben voor u het volgende ontwikkeld:
Al onze klassikale colleges op kasteel Waardenburg zullen kosteloos met webinars worden aangevuld tot 5 PO of 10 PO! DUS GEEN EXTRA KOSTEN. Cursussen met 5 PO punten kosten bij de AVDR Euro 250,-- en cursussen met 10 PO punten kosten Euro 350,--

Aan de cursus Internationaal contracteren is de webinar leergang processtukken schrijven toegevoegd om uw 10 PO te complementeren:
Webinar leergang processtukken schrijven (6 PO)

U dient zich voor bovenstaande leergang apart in te schrijven. Klik op de hyperlink. Schrijf u in en vul onder het kopje kortingscode de volgende code in: ORDE10 (niet vergeten anders ontvangt u een factuur).

Doelgroep

Advocaten
(Bedrijfs-)juristen
Rechtbijstandsjuristen

Spreker

mr. C.E. Drion

mr. C.E. Drion

advocaat Jones Day

Onderwerpen

LOCATIE

omgeving Kasteel Waardenburg

Datum

dinsdag24november2020
1300
-
1715
omgeving Kasteel Waardenburg
PE punten
4
Aantal dagen
1
Kosten
EURO 250,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Verdieping en specialisatie
Maximum aantal deelnemers:
18

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

website by Primosite