1

Journaal Ondernemingsrecht

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

Prof. Mr. C.A. Schwarz (hoogleraar Ondernemingsrecht Erasmus School of Law, hoogleraar Ondernemingsrecht Universiteit Maastricht, partner Baker TillyBerk, accountancy en belastingadvieskantoor) en Prof. Mr. D.F.M.M. Zaman (hoogleraar Notarieel Ondernemingsrecht Universiteit Leiden, adviseur Loyens & Loeff N.V.) zullen tijdens dit webinar met u het volgende behandelen.


Actualiteiten Wetgeving Ondernemingsrecht

In dit webinar wordt ingegaan op recente ontwikkelingen op het terrein van wetgeving rond het brede ondernemingsrecht. Aan de orde komen ontwikkelingen op het terrein van het personenvennootschapsrecht, waarbij het Consultatiedocument Wetsvoorstel Personenvennootschappen zal worden besproken. Ontwikkelingen op het terrein van de NV, zowel waar het betreft de beursvennootschap als de NV die in het MKB actief is, komen aan de orde bij de bespreking van het Wetsvoorstel bedenktijd beursvennootschappen, alsook bij de toelichting op de voorgestelde Wet omzetting aandelen aan toonder. Voor de praktijk relevante Europese ontwikkelingen worden besproken in verband met de Ontwerp-Mobiliteitsrichtlijn (EU). Tenslotte zal aandacht worden besteed aan een in de praktijk fel omstreden wetsvoorstel, waarbij het UBO-register zal worden ingevoerd.


Kortom, er valt weer veel te genieten.

Sprekers

prof. mr. C.A. Schwarz

prof. mr. C.A. Schwarz

hoogleraar Ondernemingsrecht Erasmus School of Law, hoogleraar Ondernemingsrecht Universiteit Maastricht, partner Baker Tilly, accountancy en belastingadvieskantoor

prof. mr. D.F.M.M. Zaman

prof. mr. D.F.M.M. Zaman

hoogleraar Notarieel Ondernemingsrecht Universiteit Leiden, adviseur Loyens & Loeff N.V.

Datum

vrijdag27september2019
0900
-
1000
Eigen werkplek
PE punten
1
Kosten
EURO 65,-- incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmeldenprinten

website by Primosite