Kasteel Waardenburg abonnement


12 Maanden lang onbeperkt cursussen volgen in het kasteel met de Faust legende. Al zeer veel advocaten maken hier gebruik van. U ook?

Nu de Orde van Advocaten komt met een rechtsgebiedenregister willen wij natuurlijk niet stilzitten en hebben wij voor u een interessant pakket ontwikkeld. Het AVDR Kasteel Waardenburg Abonnement! Samen gaan we er iets moois van maken.

Met het AVDR Kasteel Waardenburg Abonnement bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Twaalf maanden onbeperkt cursussen volgen in het mooiste (legal) kasteel van Nederland. We hanteren één prijs, namelijk Euro 1.200 excl. btw. U kunt kiezen uit meer dan 100 cursussen per jaar in de diverse rechtsgebieden. Uitgesloten zijn de cursusdagen van de Magna Charta leergangen en cursussen die de AVDR extern of voor derden verzorgt.

Als u vragen hebt over het Kasteel Waardenburg abonnement kunt u altijd contact opnemen met Etienne van Bladel of Jeroen van Tol via 030-2201070 of via info@avdr.nl

Waarom kiezen voor het AVDR KASTEEL ABONNEMENT?

  1. Meer dan 100 cursussen onbeperkt volgen. Elke maand komen er nieuwe cursussen bij. Graag vernemen we uw cursuswensen / cursusonderwerpen zodat wij hierop ons cursusaanbod kunnen aanpassen.
  2. Eén vaste prijs voor 12 maanden lang, onbeperkt traditionele cursussen volgen die onder het abonnement vallen.
  3. Alle cursussen vinden plaats in Kasteel Waardenburg, het kasteel met de Faust legende waar u gratis kunt parkeren en gratis kunt maken van WIFI.
  4. Top docenten.
  5. Vele extra`s, zie hieronder.

Let op: het  abonnement van 12 maanden gaat in zodra u zich heeft aangemeld voor de eerste cursus van het abonnement. Bijvoorbeeld: u meldt zich nu aan voor het abonnement en schrijft zich pas in voor een cursus op 10 april 2020 dan loopt het abonnement van 10 april 2020 tot en met 10 april 2021.  Dus ook in het begin van 2021 bent u verzekerd van kennis en het volgen van traditionele cursussen.

De EXTRA's, de AvdR doet meer.

  1. 25% korting op de Magna Charta Leergangen
  2. Gratis gebruik van 2 luxe vergaderruimtes voor al uw afspraken, lezingen of vergaderingen, inclusief gratis koffie en frisdrank. Daarnaast is er een MCR Room, geheel ingericht als lounge kamer, inclusief TV, zitbanken, een Nespresso koffiemachine, kranten en meer dan 10 verschillende juridische tijdschriften. U kunt deze MCR Room ook gratis gebruiken.
  3. De mogelijkheid om in Kasteel Waardenburg met uw cliënten, collega's te lunchen en/of te dineren. Alleen de kostprijs van de catering wordt in rekening gebracht.

De AVDR heet u van harte welkom!

Voorwaarden Kasteel Waardenburg Abonnement

U kunt zich aanmelden voor dit abonnement via de button "Inschrijven" op deze pagina. De datum waarop het AVDR Kasteel Abonnement ingaat is op de dag waarop u de eerste cursusdag volgt.

U dient zich voor elke cursus apart in te schrijven met uw inloggegevens die u hebt aangemaakt bij het aanmelden van het AVDR Kasteel Abonnement.

Als u een cursus kosteloos wilt annuleren dient u dat 72 uur voorafgaand aan de cursusdatum per e-mail door te geven. Annuleert u later dan 72 uur voorafgaand aan de cursusdatum, bent u Euro 75,00 administratiekosten verschuldigd. Op deze manier kunnen wij voorkomen dat de docent voor een lege zaal staat.

Het abonnement is strikt persoonlijk. Het abonnement eindigt automatisch na 12 maanden zonder dat daarvoor opzegging is vereist.

In gevallen waarin bovengenoemde voorwaarden niet voorzien zal de directie van de AVDR met inachtneming van de bij de AVDR geldende regels en voorwaarden, een beslissing nemen.

AVDR kan besluiten een cursus zonder opgaaf van redenen te annuleren. U ontvangt hierover altijd een bericht, waarbij we vervolgens zoeken naar een passende oplossing. Wanneer een cursus is voltekend plaatsen we u op een wachtlijst.

€ 1.200

Beschikt u al over een AvdR-inlogaccount?

JaNee
aanmelden

website by Primosite