6

Afstamming, gezag en omgang

In deze cursus wordt aandacht besteed aan recente ontwikkelingen (jurisprudentie en nieuwe wetgeving) op het gebied van afstammingsrecht alsmede op het gebied van gezags- en omgangsrecht. Wetswijzigingen voor zover deze van belang zijn voor afstamming, gezag en omgang worden behandeld.

Tijdens deze zéér praktisch ingestoken cursus worden aan de hand van casusposities uiteenlopende geschillen rondom afstamming, gezag en omgang, waar u in uw adviespraktijk mee geconfronteerd kan worden, aan de kaak gesteld. Ook de positie van minderjarige kinderen  en kwesties rondom afstamming en adoptie komen hierbij uitgebreid aan bod.

Deze cursus is interactief en het wordt op prijs gesteld wanneer u participeert in de discussie die kan ontstaan.  Na het volgen van deze cursus beschikt u over praktische handvaten die direct toepasbaar zijn in uw adviespraktijk.

 

Doelgroep

Advocaten en (bedrijfs)juristen

Spreker

prof. mr. P. Vlaardingerbroek

prof. mr. P. Vlaardingerbroek

hoogleraar Familie- en Personenrecht Universiteit Tilburg, raadsheer-plaatsvervanger Hof 's-Hertogenbosch, rechter-plaatsvervanger Rechtbank Rotterdam

PE punten
6
Kosten
EURO 350,00 incl. digitaal studiemateriaal, excl. BTW
Niveau
Verdieping en actualiteiten

website by Primosite