Bologna Actualiteiten vreemdelingenrecht Curaçao: Contractenrecht, zekerheden en burgerlijk procesrecht voor advocaten uit Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba Curaçao: Strafrecht voor advocaten uit Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba Curaçao: Ondernemingsrecht, zekerheden en insolventierecht voor advocaten uit Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba Bekijk alles
AvdR meets Bologna | 15-19 november 2023 | Personen- en familierecht

Klassikaal

Van 15 t/m 19 november 2023 organiseert de AvdR een fantastische cursus in Bologna. Meld je onderaan de pagina aan om op de hoogte te blijven!

AvdR maakt de maand november als thema Italië. Zo zal er op het kasteel de nodige aandacht worden gegeven aan dit land in de vorm van koffie, wijn en lekkernijen enz. Daar mag dan uiteraard niet ontbreken studiereizen naar dit steden in dit mooi land. Een studiereis naar Bologna mag daar natuurlijk niet ontbreken. De universiteit van Bologna, met als bijnaam: Alma Mater Studiorum werd in 1088 gesticht en is een van de oudste nog functionerende universiteiten ter wereld.

Op de hoogte blijven