Cambridge: Verdieping ondernemingsrecht Curaçao: Strafrecht Curaçao: Ondernemingsrecht, zekerheden en insolventierecht Curaçao: Contractenrecht, zekerheden en burgerlijk procesrecht Bekijk alles
Verdieping arbeidsrecht | Rome

Klassikaal

Startdatum: vrijdag 18-10-2024 | 08:00 uur - 13:30 uur | 3 dag(en)


Dit jaar staat van 17-20 oktober a.s. de verdiepingscursus arbeidsrecht op de agenda. Na Sint Petersburg, Reykjavik, Cambridge en Oxford bezoeken we nu het prachtige Rome.

Tijdens deze meerdaagse cursus in Rome wordt het onderwijs verzorgd door Jos Zevenberg (cassatieadvocaat) en Ellen de Groot (kantonrechter).

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer: arbeidsprocesrecht, het concurrentiebeding, het ontslag op staande voet, het einde van de arbeidsovereenkomst met een zieke werknemer en de vergoedingen. Daarbij wordt uiteraard aandacht besteed aan de actuele rechtspraak en nieuwe wetgeving en zullen de onderwerpen mede aan de hand van praktijksituaties (casus) worden besproken.

Een deel van de cursus zullen de docenten samen optreden. Na deze cursus bent u op genoemde onderwerpen weer helemaal bij! Een must voor elke arbeidsrecht advocaat.

In het cursusbedrag is opgenomen:
2 Diners
2 Lunches
3 Overnachtingen

De reis is inmiddels definitief.
U dient zelf uw vlucht voor deze reis te gaan boeken.

Onderwerpen

  • Arbeidsprocesrecht
  • Einde van de arbeidsovereenkomst met een zieke werknemer en de vergoedingen
  • Ontslag op staande voet
Spreker(s)

mr. Ellen de Groot

senior rechter Rechtbank Gelderland

mr. Jos Zevenberg

partner AantjesZevenberg Advocaten

Recensies AvdR on tour