First ladies

Versterk je mentale fitheid en verzwak jouw innerlijke saboteurs

In zijn bestseller ‘Positive Intelligence’, beschrijft auteur en Stanford docent Shirzad Chamine mentale fitheid (PQ): de X-factor in prestaties en geluk. Met zijn werk helpt Shirzad professionals over de hele wereld met het versterken van mentale kracht en het stoppen van zelfsabotage.
De workshop is voor iedereen die Positieve Intelligentie wil verkennen als een manier om je eigen mentale fitheid en je performance ( en die van anderen) te versterken.

Saboteur assessment
Herken je dit. Je staat voor een uitdaging en opeens belemmeren je negatieve gedachten jou in het vinden van een oplossing. Of deze negatieve gedachten geven je simpelweg een slecht gevoel. Het gevoel dat je het niet kunt, dat je faalt. Mogelijke gedachten kunnen zijn ‘Wat zullen ze van mij vinden als ik een fout maak?’ ‘Deze oplossing is niet goed genoeg.’
Herkenbaar? Dit zijn jouw mentale Saboteurs aan het werk. Zij veroorzaken stress, zelftwijfel en een ongelukkig gevoel. Gelukkig is er een manier om je hersenen zo te trainen om meer positief te zijn en mentaal sterker te worden, wat behandeld zal worden in deze workshop.

Wat wordt er behandeld tijdens de workshop?
• Waarom mentale fitheid het verschil maakt
• Uitleg van de Saboteur & Sage
• Drie strategieën om jouw PQ te bevorderen
• Kom erachter wat jouw eigen Saboteurs zijn
• Hoe verzwakt je je Saboteurs en versterk je jouw Sage

Sprekers:
Marieke Schouten, CEO Schouten & Nelissen
Marielle Kouters, senior consultant International Schouten & Nelissen

Meld u aan door de onderstaande cursus te openen en u aan te melden via de rode aanmeldknop, er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

First-Ladies.jpg

First ladies (1)

First ladies Spreker(s)

Kasteel AVDR

Ga nu naar webinar abonnement 2021

Meer dan 700 webinars voor slechts 750,--

Klik hier voor het abonnement